13 C
Barban
Subota, 23 listopada, 2021

Mjesto događanja - Glavani Park, Barban

Odaberite datum događaja

10:00 – 11:30

Okupljanje

11:30 – 12:30

Početak programa, uvodna riječ načelnika općine Barban
Riječ preuzimaju ostali uzvanici

12:30 – 14:00

Isprobavanje aktivnosti ( jahanje , vožnja quadova & buggy, Glavani park, vožnja MTB bicikli )

14:00 – 15:00

Domjenak

09:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00  – Kratko upoznavanje i isprobavanje aktivnosti

10:45, 12:45, 14:45, 16:45, 18:45 – Prikupljanje reklamnog materijala

Poštovani,

Ove godine organiziramo poseban event u Glavanima gdje bismo prvenstveno Vama dragi iznajmljivači, agencijama te raznim medijima željeli prezentirati bogatstvo dodatnih sadržaja i aktivnosti kojima se ponosi naša mala Općina Barban. Mali poduzetnici zajedničkim snagama učinili su velika čuda i doprinijeli razvoju općine kojoj je donedavno turizam  bio nepoznanica.

Naime, i sami znate da se turizam danas temelji na doživljaju te sukladno tome svake godine radimo na obogaćivanju naših sadržaja. Smatramo da je ključan faktor razvoja turizma na našem području, osim osnovne ponude- „sunca i mora“, ponuditi i ostale sadržaje, jer današnji gost je sve zahtjevniji te zahtjeva individualan pristup.

Aktivan odmor danas je imperativ !

Uz bogatu i atraktivnu ponudu vrlo je bitna suradnja svih ključnih aktera s ciljem pružanja što kompletnije slike turističke ponude našeg područja i stvaranja kompletnog doživljaja za svakog pojedinog gosta, kako u sezoni, tako i u predsezoni i posezoni.

Stoga, dragi iznajmljivači, ovom prilikom pozivamo Vas na suradnju koja je u obostranom interesu.  Osim što će Vaši gosti imati priliku uživati u Vašem prekrasnom objektu, zasigurno ćete im upotpuniti doživljaj boravka našom dodatnom gastronomskom ponudom i vrlo zanimljivim avanturističkim  programima.

Iako je malo poznato,  Općina Barban ima mnogo toga za ponuditi, stoga dođite i uvjerite se u naše veliko bogatstvo sadržaja koje današnjem suvremenom turistu uvelike utječe na odluku prilikom odabira željene destinacije.

Pozivamo Vas da uveličate svojim dolaskom događaj koji će se održati u nedjelju, 6. svibnja 2018.  godine s početkom u 10 sati u Glavani parku

Ovom prigodom predstavit će Vam  se turistički djelatnici  s područja općine Barban koji su udruženi pod nazivom Istra Outdoor Experience.

Prvi saznajte koji su ovogodišnji noviteti, isprobajte brojne atrakcije i prikupite  reklamne brošure za Vaše smještajne jedinice. Upoznajmo se i ponudimo Vašim i Našim gostima nezaboravne trenutke u našem prekrasnom kraju, pružimo im jedinstven doživljaj i aktivni odmor iz snova koji će im zauvijek ostati u sjećanju.

Omogućite Vašim gostima da provedu aktivni odmor pun adrenalina, uzbuđenja i emocija!

Molimo Vas da dolazak potvrdite na http://istraoutdoorexperience.com/iznajmljivaci/ do 27. travnja 2018. godine, a mi ćemo se pobrinuti da provedete nezaboravan dan uz Istra Outdoor Experience tim u Glavani parku.

Vidimo se u Glavani parku u nedjelju,  6. svibnja prema odabranoj satnici!

ISTRA OUTDOOR EXPERIENCE

Ova pozivnica vrijedi za iznajmljivače s područja Istre uz potvrdu dolaska na http://istraoutdoorexperience.com/iznajmljivaci/

Kako do nas?

Iz smjera Pule najlakše je doći preko Vodnjana i skretanjem za Barban.

Iz smjera Labina najbolje bi bilo ući u Barban i skrenuti za Vodnjan.

Istarski ipsilon –

Iz smjera Rijeke izaći u Žminju i voziti prema Barbanu

Iz smjera Poreča izaći na Vodnjan sjever i krenuti prema Barbanu

error: Please, you can\'t search web