Istra Outdoor Experience je udruženje firmi u općini Barban koje nude aktivni odmor, među kojima su Istra Adventure, Glavani Park i Ranch Barba Tone. Naravno, niti jedan aktivni odmor ne bi bio moguć bez fine hrane za koju se brine konoba Vorichi koja se u udruženju nalazi gotovo od samog početka.

Ipak, kako bi doživljaj bio potpun, i svi gosti zadovoljni, pridružila nam se Pedalistra ekipa iz Žminja, te TravelIstria iz Pule.

90% radnika u turizmu se zalaže za ujedinjavanje, ali mi smo u našoj maloj Općini Barban u tome i uspjeli – te nam se sada svi čude i pitaju kako uspijevamo u tome. Odgovore na to pitanje saznati će te na sajmu.

Zašto smo se odlučili na organizaciju Istra Outdoor Experience sajma u Glavani Parku? Prije svega jer želimo produžiti sezonu;želimo da ona traje već od sredine ožujka pa sve do sredine studenog mjeseca jer znamo da Istra ima te mogućnosti. Istra može ponuditi gostima jako puno svih 12 mjeseci u godini.

Kako možemo u tome uspjeti? Trebamo upoznati sve turističke djelatnike s ponudom koju pružamo, pa smo zbog toga pozvali sve turističke agencije iz Hrvatske i Slovenije da dođu u Barban, 4.5.2018.

Taj je dan također predviđen i za VIP uzvanike, od načelnika općine Barban, predsjednika Hrvatske turističke zajednice, Istarskog župana, direktora turističke zajednice Istarske županije i svih turističkih zajednica na području Istre, svih turističkih agencija, TV kuće i radio postaje, Internet portala i svih ostalih medija.

Turističke agencije mogu svoju prijavu ispuniti ovdje. Osiguravamo i besplatni smještaj.

Prijave su potrebne radi ograničenog kapaciteta ali i same organizacije aktivnosti.

S druge strane, znamo da je potrebno uključiti u cijelu promociju i privatne iznajmljivače pa smo i njih pozvali 6.5.2018 na druženje i isprobavanje naših aktivnosti.

Dragi iznajmljivači, vašu prijavu možete ispuniti ovdje.

Više o samom programu pročitajte ovdje