Tijekom prošlog desetljeća uspješnog rada i postojanja turistička agencija „Istra Adventure“ postala je poznata i priznata turistička agencija na temelju pružene kvalitete usluga, sigurnosti i otvorenog odnosa s klijentima prema kojima je godinama oblikovala svoju ponudu. U samim početcima, kad smo krenuli s turističkom djelatnosti, ideja je bila samo iznajmljivati quad-ove. To je bio ujedno i početak te vrste posla, odnosno takav oblik turizma još je bio u fazi razvijanja. Kad sam kupio prvi quad, ljudi su me čudno gledali jer nisu imali pojma što je to. Da bi uopće započeli posao, morali smo promovirati uslugu turističkim agencijama.

Tako je i bilo u početku. Prve ture su bile besplatne, a gosti su bili turistički djelatnici. Međutim, trend je pokazao se gostima to sviđa. Ne samo to, nego im to iskustvo nije dovoljno i žele raznoliku ponudu takve vrste sadržaja. Tako smo 2006. godine pokrenuli turističku agenciju Istra Adventure, proširili ponudu za aktivni odmor te uveli pakete različitih usluga, a tu je i nastala ideja povezivanja i partnerstva s našim dugogodišnjim partnerima „Glavani Park“ i „Ranch Barba Tone“.

Možemo se pohvaliti da smo pretprošle godine uveli i vrlo atraktivne Kayak Safari programe, a od prošle godine u ponudi imamo i Buggy Safari za koje se čini da su „apsolutni hit“ ove godine, a osim toga gledamo da naša oprema bude pouzdana, kvalitetna i besprijekorna pa smo ove godine ponovno obnovili vozni park i kupili ponovno 15 novih i još jačih Quadova upravo kako bi oprema bila vrhunska i u TOP stanju u svakom pogledu.

Prilikom kreacije programa mi se uvijek postavljamo u ulogu gosta i onda „tim očima“ gledamo što bi se sviđalo nama i što bi nam trebalo da smo mi u ulozi tog gosta i onda s tim pristupom krećemo u pripremu i dogovaranje programa za naše klijente jer cilj nam je pružiti potpunu uslugu od samog preuzimanja gostiju, provedbe programa pa do povratka gostiju nazad u njihovo mjesto boravka, ili kako bi se reklo „Program KLJUČ U RUKE“ bez da gost mora brinuti o ničemu kada nas angažira za svoj event.

S ciljem obogaćivanja ponude mi surađujemo i s mnogim drugim partnerima. Dakle, osim što se u našoj ponudi može se naći jahanje, adrenalinski park, quad, buggy i kayak safari mogu se i posjetiti brojne druge atrakcije i mjesta poput, Motovuna, Rovinja, Brijuna i sl. a organiziramo i obilaske raznih vinarija, uljara, sirana i svih dodatnih sadržaja kojih u našoj prekrasnoj Istri ima zaista puno i klijenti nam često kažu da jedino u Istru mogu doći i više puta na Team building ili Incentive program zbog zaista raznovrsne i bogate ponude i mnoštva dodatnih sadržaja… Dakle, pokrivamo cijelu Istru. Mi smo kao „putujući cirkus“: jedan dan smo u Barbanu, drugi u Rovinju, treći u Fažani, četvrti u Raklju.

Često se selimo i oprema zajedno s nama tako da pružamo usluge klijentima tamo gdje oni to najviše žele, ako im ne odgovora opcija da dođu oni do nas i na naš domaći teren, tako da smo maksimalno fleksibilni i po tom pitanju, a da bi to sve moglo funkcionirati moramo imati i jaku logistiku i veliku moć prilagodbe na svakakve terene i razne uvjete.

Nastojimo uvijek biti u korak s potražnjom, te naše programe kreirati u skladu sa željama i potrebama naših klijenata. Tu smo da asistiramo i pravovremeno reagiramo prilikom realizacije, komuniciramo s dobavljačima, pobrinemo se da sve bude kako je planirano te da u konačnici naši klijenti budu zadovoljni doživljajem i što je najbitnije da im izlet u našoj organizaciji ostane u nezaboravnom sjećanju .

Najveća potvrda naše uspješnosti i izvrsnosti jesu zapravo tvrtke koje nam se iz godine u godinu vraćaju, to je zaista velika nagrada za naš trudi to nam daje snagu da svake godine budemo sve bolji i inovativniji pa svake godine uvodimo i neke nove programe i novu opremu.