Glavani Park spaja ljude različitih karaktera, vještina i ambicija te čini cjelokupni doživljaj adrenalina još jačim. ‘Zanimljiv je ovo posao u koji sam se zaljubio još kao student te ostao raditi nakon završetka studiranja. Upoznao sam puno zanimljivih ljudi koji se dolaze zabaviti i uživati u prirodi i atmosferi te su otvoreni za razgovor. Nema velikog presinga tijekom ljetne sezone koji se može osjetiti u drugim poslovima, što ne znači da ga nema prije i nakon sezone, ali kako je park otvoren 365 dana u godini, sve poslove krenemo i završimo na vrijeme,’ rekao je Darko Legin, manager u Glavani Parku koji je postruci stručni specijalist poslovnih informacijskih sustava.

Do kraja teksta upoznati će te i ostale radnike u Glavani Parku pa će vam cijela ova priča biti itekako zanimljiva.
Glavani Park je mjesto na kojem je lijepo boraviti, gdje obitelji s djecom provode jedan cijeli dan svog odmora –
mjesto koje ima dušu i neće nikog ostaviti ravnodušnim. Okrenimo se za sada samom adrenalinskom parku. Adrenalinski dio parka proteže se na dva hektara zemljine površine te se sastoji od osnovnog dijela, koji je ujedno i prvi sagrađen, te obuhvaća tri staze od 2 do 10 metara visine i preko 40 igara. U drugom dijelu parka nalazi se Đavolji prijelaz koji obuhvaća zip liniju od 120 metara i most nasred kojeg je postavljen monocikl te ga je potrebno pedalirati 30 metara po jednoj žici. Ovo je ujedno i najteži dio u Glavani Parku, te je namijenjen za dobne skupine od 8-9 godina na dalje. Također u drugom dijelu nalazi se 11m visoka ljuljačka koja je najzanimljiviji dio u parku te ju 98% gostiju obožava jer potiče na vrištanje i smijeh – igra s najviše adrenalina.

U Glavani Parku također se može isprobati 12m visoka stijena za penjanje, potpuno profesionalno postavljena, te skok s tornja koji se nalazi na 20 metara visine. Kao šlag na kraju svega nalazi se ljudski katapult. U njemu ćete osjetiti veliko ubrzanje jer letite oko 75 metara u manje od 2 sekunde. Uživancija koju svatko želi ponoviti.

Teambuilding programi su nešto u čemu želimo napredovati. Iako surađujemo s nekoliko agencija koje organiziraju
Teambuilding igre, želimo i sami napraviti nekoliko igara u kojima će se osjetiti naboj natjecanja i zbližavanja.

Teambuilding igre moraju biti psihički i fizički zahtjevne kako bi svi članovi imali podjednake šanse za pobjedom, a onaj team koji bude koncentriraniji odnijeti će pobjedu.